Cuba Accommodations Logo

visumservice

Wil jij een visum voor Cuba aanvragen? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Binnen 2 werkdagen kun je deze al in huis hebben. Om fouten/doorhalingen te voorkomen (kunnen de kaart n.l. ongeldig maken), vullen wij deze van tevoren voor je in.
Dit visum (=toeristenkaart) voor Reisagenten kost € 25,- per kaart en voor consumenten € 35,- per kaart (vanaf 3 kaarten €34,- per kaart).
Invullen en opsturen per post zonder meerkosten!

Wil je als eerste kennismaking met Havana een rit maken in een heuse Amerikaanse klassieker cabriolet uit de 50-er jaren, een fietsexcursie door Havana of een bezoek brengen aan de wereldberoemde Tropicana Show, vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen.

Al voor het 3e jaar op rij bieden wij elk winterseizoen 2 succesvolle groepsrondreizen aan (“Highlights van West- en Midwest Cuba” en “Cuba op zijn Cubaans”, rondreis door geheel Cuba). Ditmaal met vertrekdata 8/11/2024 (15 dagen) en 22/01/2025 (22 dagen). Deze rondreizen zijn respectievelijk met een professionele Engels sprekende gids en met een zeer ervaren Nederlandse gids. De groepsgroottes zijn klein ( max 14 tot 18 deelnemers) waardoor je veel meer persoonlijk contact met je medereisgenoten en gids kunt hebben! Je steunt bovendien met deze reizen voornamelijk de Cubaanse bevolking, doordat je grotendeels overnacht in Casas Particulares (Cubaanse privé Bed & Breakfasts). Neem contact met ons op indien interesse, zodat wij je verder kunnen informeren.

info@acc-reizen.nl

|

06 55 92 00 85