Cuba Accommodations Logo

Zonsondergang in Havana

Zonsondergang in Havana met bezoek aan “El Cañonazo” (inclusief diner)

informatie

Alleen boekbaar als onderdeel van een landprogramma of i.c.m. minimaal 3 nachten in een ****-hotel + autohuur – (de excursies worden beknopt beschreven. Indien interesse in één of meerdere van deze excursies, kan een uitgebreidere versie hiervan door ons worden opgestuurd)

Starttijd en duur: deze excursie start om 18:00 en duurt zo’n 5 uur in totaal (gedurende deze tijd word je begeleid door een Engels sprekende gids), waarvan gedurende 3 uur een Oldtimer met chauffeur tot je beschikking staat). Omschrijving: start van de tour met een rit in een Amerikaanse Klassieker van 1 uur door Modern Havana waar diverse “highlights” van de stad worden aangedaan. Vervolgens een wandeling van 1 uur door de historische binnenstad. Aansluitend bezoek aan het “La Cabaña” Fort voor het bijwonen van het kanonnenceremonieel (oude traditie die teruggaat naar de tijd van de Spaanse overheersing waarin klokslag 21:00 de kanonschoten aangaven dat de toegang tot de haven werd afgesloten). De begeleiding eindigt met het afzetten bij een lokaal restaurant in Oud-Havana alwaar diner. Max 4 deelnemers per auto. Prijs p.p. (is afhankelijk van aantal deelnemers) op aanvraag.

Alex Cuba

Hi!  Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over een autorondreis, groepsrondreis, excursie, bouwstenen, Tours of losse Casa- en hotelovernachtingen? Of gewoon vragen over de invulling van rondreizen of verblijf? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij adviseren je graag en vrijblijvend.

Andere excursies en tours