Cuba Accommodations Logo

“Crucero del Sol” – Catamaran tocht

“Crucero del Sol” – een onvergetelijke dag aan boord van een catamaran (meest populaire excursie in Varadero!)

informatie

Alleen boekbaar als onderdeel van een landprogramma of i.c.m. minimaal 3 nachten in een ****-hotel + autohuur – (de excursies worden beknopt beschreven. Indien interesse in één of meerdere van deze excursies, kan een uitgebreidere versie hiervan door ons worden opgestuurd)

Starttijd en duur: ophaaltijd is tussen 07:45 en 09:10, afhankelijk van het hotel waar je verblijft. Totale duur van deze excursie is ca. 9 uur, transfertijden inbegrepen. Omschrijving: bij deze mooie boottocht is de bestemming het eilandje Cayo Blanco, dat over een prachtig wit strand beschikt. Hier wordt de lunch geserveerd bestaande uit zeevruchten (kreeft, garnalen en vis). Na vertrek uit de jachthaven (omstreeks 09:30) kun je tijdens deze excursie gebruik maken van de open bar aan boord (bij prijs inbegrepen) en worden onderweg de ankers uitgegooid om je in de gelegenheid te stellen boven het koraalrif te gaan snorkelen en getuige te zijn van de mooie onderwaterwereld met veel variatie aan koralen en vissen. Ook wordt onderweg bij een dolfinarium aangelegd, waarbij je in de gelegenheid wordt gesteld (15 minuten) te interacteren met dolfijnen en te genieten van een dolfijnenshow. Na de lunch op Cayo Blanco kan men een paar uur heerlijk relaxen op het strand en verkoeling zoeken in het heldere zeewater,, voordat de terugweg wordt ingezet.

Karakter: groepsexcursie (individuele excursie ook mogelijk. Prijs op aanvraag) Dagen dat excursie wordt aangeboden: ma, di, wo en vr Prijsindicatie: euro 87,- p.p. Kinderen (t/m 11 jaar): € 42,-. Extra informatie: deze excursie wordt ook in afgeslankte vorm aangeboden, n.l. zonder bezoek aan dolfinarium en interactie met dolfijnen. Dit is de “Seatour” excursie. Prijs op aanvraag.

Alex Cuba

Hi! Ik ben Alex

Heb je een vraag over autorondreizen, groepsrondreizen, excursies, bouwstenen, Tours of losse Casa- en hotelovernachtingen?
Of gewoon vragen over de invulling van een rondreis? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij adviseren je graag en vrijblijvend.

Andere excursies en tours