Cuba Accommodations Logo

Startpakket

Over de rondreis Startpakket

informatie

Dit basispakket is bedoeld voor diegenen, die alleen een auto willen boeken inclusief de eerste 3 nachten in een Casa Particular of hotel en/of de laatste 3 nachten in een goed All-Inclusive Resort en kent 3 versies:

  • Autohuur + 3 hotelnachten in Oud-Havana + 3 hotelnachten in het All-Inclusive Resort in Varadero;
  • Autohuur + 3 nachten in een goede Casa Particular in Oud-Havana + 3 hotelnachten in het All-Inclusive Resort in Varadero;
  • Autohuur + alleen 3 hotelnachten in Oud-Havana.

(optioneel kunnen we de transfers-in  en –uit ook erbij reserveren)

PRIJS P.P. OP AANVRAAG , afhankelijk van de wensen
(zie onderaan: vanaf prijs voor versie 1)

Kenmerken

Wij hebben voor alle drie de accommodatievormen hele aantrekkelijke prijzen ontvangen en tevens zijn de kosten van autohuur ook tegen concurrerende tarieven! De accommodaties die voor je zijn uitgezocht zijn de volgende:

  • hotel in Havana: hotel Armadores de Santander****
  • Casa in Havana : laat je verrassen (naam wordt doorgegeven na acceptatie van boeking)!
  • All-Inclusieve Resort in Varadero: hotel Playa Vista Azul****½

Introductie

Het swingende Cuba behoort tot de meest veelzijdige bestemmingen in het Caribische gebied. Een uniek land in de wereld, dat erom vraagt bezocht te worden. En dat ook ruimhartig zal terugbetalen. Want ‘La Isla Grande’ biedt veel, heel veel voor elk soort reiziger. Van cultuur- en natuurliefhebber tot feestende zonzoeker, voor een indrukwekkende rondreis, geslaagde strandvakantie of zelfs een bruisende citytrip. Goed aanvliegbaar, zonzeker en immer goed geluimd. Voel het ritme van Cuba…

Het authentieke Cuba vormt een bestemming met oneindig veel mogelijkheden op gebied van historie, cultuur en natuur. En uiteraard de heerlijke hagelwitte stranden, verwend door het subtropische klimaat en de vele zonuren. Varadero klinkt waarschijnlijk het meest bekend in de oren en heeft alles wat een Caribische strandvakantie tot een feest maakt. Het witte strand en de azuurblauwe zee nodigt uit om de vakantie heerlijk af te sluiten en met een Cubaanse “mojito” of “daiquirí” in je hand de mooie rondreis nog eens aan je revue te laten passeren.

Dagbeschrijving van deze rondreis

Dag 1: Vliegreis Amsterdam – Havana/Varadero

Je vliegt met de luchtvaartmaatschappij naar keuze op Havana of Varadero. Na aankomst volgt de taxitransfer (optioneel) naar je Casa of hotel in Havana, waar je 3 nachten verblijft  o.b.v. 1 x standard double inclusief ontbijt.

Dag 2-3: Havana

Havana is ongetwijfeld één van de mooiste steden van het Caribische gebied. Indien je nog nooit in Havana bent geweest, is het wellicht een idee om als eerste kennismaking met de stad, je een paar uur rond te laten rijden in een Amerikaanse Klassieker cabriolet uit de ’50-er jaren. Je krijgt zo een goede eerste indruk van Havana’s stratenstelsel en de verschillende wijken van deze stad met ongeveer 2 miljoen inwoners. Een andere optie is een begeleide fietstoer door Havana met de mogelijkheid hier een bezoek aan een sigarenfabriek aan vast te koppelen. Wij kunnen o.a. deze excursies van tevoren voor je regelen (mét of zonder Engelssprekende gids). In de middag van dag 3 haal je de auto op, zodat je de volgende morgen direkt na het uitchecken, kunt wegrijden.

Dag 4 t/m dag 12: Eigen rondreisprogramma

Inleveren auto bij All-Inclusive Resort in Varadero aan het einde van de middag. Aansluitend 3 hotelovernachtingen in hotel Playa Vista Azul o.b.v. 1 x standard double, All-inclusive (tegen meerprijs upgrading mogelijk naar de “Premium Standard Ocean View” of “Premium Standard Ocean Front” kamers mogelijk.

Dag 13 t/m dag 15: Varadero

Vandaag worden jullie opgehaald door een bustransfer of door een taxitransfer en vervoerd naar één van beide luchthavens Varadero of Havana (optioneel)

VOORBEELDPRIJS GEBASEERD OP VERSIE 1:

Vanaf prijs (per 2 personen): € 610 p.p. (excl. Internationale retourvlucht)

Deze prijs is inclusief:

– lokale vertegenwoordiging in Havana en Varadero;
– kosten hotelverblijven in Havana en Varadero met vermeld mealplan;
– autohuur Economy-Class voor de duur van 9 x 24 uur inclusief verzekering;
– drop-off kosten (Havana-Varadero)
– kosten verzekering voor tweede bestuurder (indien 1 bestuurder: -/- € 15,- p.p.)

Deze prijs is exclusief:
– de voor Cuba benodigde toeristenkaart (visum). Deze kunnen wij verstrekken voor
   € 25,- p.p.;
– transfer-in en transfer-uit.

Overige bepalingen autohuur:
Autohuur Economy-Class 5-deurs Peugeot 208, Hyundai I-10 handgeschakeld of gelijkwaardig, o.b.v. ongelimiteerd aantal km’s per dag.
Maximaal eigen risico in geval van ongeluk/schade door schuld: usd. 350,-
De tank dient met dezelfde hoeveelheid benzine te worden afgeleverd als de stand bij ophalen van de auto.
Ter plaatse hoeft GEEN borg te worden betaald!

Alex Cuba

Hi! Ik ben Alex

Heb je een vraag over een autorondreis, rondreis, excursie of tour? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Wij adviseren je graag in welke reis het beste bij je past!

Met onze ervaring maken we van jouw bezoek een onvergetelijke ervaring. 

Andere rondreizen