Cuba Accommodations Logo

Tour in Oldtimer door Modern Havana

Tour in een Oldtimer door Modern Havana + excursie naar “El Cañonazo”

informatie

Alleen boekbaar als onderdeel van een landprogramma of i.c.m. minimaal 3 nachten in een ****-hotel + autohuur – (de excursies worden beknopt beschreven. Indien interesse in één of meerdere van deze excursies, kan een uitgebreidere versie hiervan door ons worden opgestuurd)

Na het ontbijt wordt je bij de Casa Particular of bij het hotel opgehaald en ga je in een oldtimer (duur: 3 uur) het Moderne gedeelte van Havana bezoeken. Je bezoekt o.a. één van de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals het Plein van de Revolutie, de FOCSA toren (lange tijd was dit het hoogste gebouw in Latijns-Amerika), de Universiteit van Havana en natuurlijk rijd je ook langs de beroemde Zeeboulevard van Havana: “Malecón”. Verder wordt nog een bezoek gebracht aan de forten “Castillo de los 3 Reyes Magos de Morro” en “Forteleza San Carlos de la Cabaña”, meer dan 300 jaar geleden gebouwd, om de haven en de stad te beschermen tegen piraten en andere vijandelijke bedreigingen vanuit zee. ’s Avonds (uiterlijk 19:30) wordt je weer opgehaald en word je naar het kanonnenceremonieel in het fort  “Forteleza San Carlos de la Cabaña”gebracht. Deze stamt uit de tijd van de Spaanse overheersing en met de kanonschoten die klokslag 21:00 worden gelost, werd de toegang tot de haven afgesloten (entree circa 8 usd. p.p.). Het ceremonieel duurt ong. een half uur en daarna is er nog 20 minuten tijd om foto’s te maken, voordat je wordt teruggebracht naar het hotel of de Casa. Max 4 deelnemers per auto. Prijs p.p. (is afhankelijk van aantal deelnemers) op aanvraag.

Alex Cuba

Hi! Ik ben Alex

Heb je een vraag over een autorondreis, rondreis, excursie of tour? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik adviseer je graag en vrijblijvend.

Wij delen graag onze uitgebreide ervaring over Cuba met jou, zodat je zo goed mogelijk voorbereid naar dit bijzondere land kunt afreizen!

Andere excursies en tours