Cuba Accommodations Logo

Jeep Safari Yumurí

Jeep Safari Yumurí

informatie

Alleen boekbaar als onderdeel van een landprogramma of i.c.m. minimaal 3 nachten in een ****-hotel + autohuur – (de excursies worden beknopt beschreven. Indien interesse in één of meerdere van deze excursies, kan een uitgebreidere versie hiervan door ons worden opgestuurd)

Starttijd en duur: ophaaltijd is tussen 07:45 en 09:10, afhankelijk van het hotel waar je verblijft. Totale duur van deze excursie is ca. 9 uur, transfertijden inbegrepen. Omschrijving: een spectaculair off-the-road avontuur van meer dan 150km. Langs rivieren, door steengroeven en valleien met koningspalmen. Het eerste zand en stof kunnen tijdens het snorkelen worden afgespoeld bij Playa Coral (snorkeltuig inbegrepen) of zwemmend in de Saturnus grot. Ontdek de rivier Canímar per boot en geniet van de rijke flora op de oevers. Een bezoek aan Matanzas, de stad van de bruggen, levert een culturele bijdrage aan deze gevarieerde en actieve tour. Afhankelijk van jullie groepsgrootte word de Jeep gedeeld met andere deelnemers of hebben jullie de jeep voor jezelf. Je kunt er echter ook voor kiezen een jeep voor jezelf te hebben.

Karakter: groepsexcursie 

Dagen dat excursie wordt aangeboden: di, do en zo

Prijsindicatie: euro 72,- p.p. Kinderen (t/m 11 jaar): € 54,-.

 
Alex Cuba

Hi! Ik ben Alex

Heb je een vraag over autorondreizen, groepsrondreizen, excursies, bouwstenen, Tours of losse Casa- en hotelovernachtingen?
Of gewoon vragen over de invulling van een rondreis? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij adviseren je graag en vrijblijvend.

Andere excursies en tours