Cuba Accommodations Logo

Soroa in Amerikaanse klassieker

Soroa in Amerikaanse klassieker (Havana - Saroa: ong. 87 km)

informatie

Alleen boekbaar als onderdeel van een landprogramma of i.c.m. minimaal 3 nachten in een ****-hotel + autohuur – (de excursies worden beknopt beschreven. Indien interesse in één of meerdere van deze excursies, kan een uitgebreidere versie hiervan door ons worden opgestuurd)

Starttijd en duur: deze excursie start om 08:00 en duurt zo’n 8 uur in totaal.

Gedurende deze dagtrip wordt je begeleid door een professionele chauffeur en Engels sprekende gids. 

Omschrijving: 

je brengt bezoeken aan de volgende plekken:

  • Orchideeëntuin: hier groeien zo’n 700 verschillende soorten orchideeën uit alle windstreken en  6000 andere (sier-)plantensoorten (beste bezoektijd tussen maart en augustus);
  • “El salto de Soroa”: een waterval van 22m hoog, waarlangs een prachtig wandelpad is aangelegd. Je wordt beloond met een frisse duik in het heldere water;
  • “Castillo de las Nubes”: een kasteel dat in 1867 werd gebouwd door Antonio Arturo Sánchez Bustamante, een Andalusische immigrant, die fortuin maakt op Cuba. Op het terras van het kasteel heb je het beste uitzicht op het “Sierra del Rosario” gebergte.

 

Lunch is niet inbegrepen, maar kan worden georganiseerd.

Max 4 deelnemers per auto. Prijs p.p. (is afhankelijk van aantal deelnemers) op aanvraag 

(exclusief diverse entrégelden, die ter plaatse dienen te worden voldaan a ong. usd. 20,- p.p totaal)

 

Hi! Ik ben Alex

Heb je een vraag over een autorondreis, rondreis, excursie of tour? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik adviseer je graag en vrijblijvend.

Wij delen graag onze uitgebreide ervaring over Cuba met jou, zodat je zo goed mogelijk voorbereid naar dit bijzondere land kunt afreizen!

Andere excursies en tours