Cuba Accommodations Logo

Combi city tour Oldtimer cabriolet

Combi city tour in oldtimer cabriolet (2u) + wandeling (2u)

informatie

Alleen boekbaar als onderdeel van een landprogramma of i.c.m. minimaal 3 nachten in een ****-hotel + autohuur – (de excursies worden beknopt beschreven. Indien interesse in één of meerdere van deze excursies, kan een uitgebreidere versie hiervan door ons worden opgestuurd)

Starttijd en duur: de starttijd en duur kun je zelf bepalen. In de praktijk kiest men meestal om deze eerste ontdekkingsreis door Havana te gaan doen op de dag na aankomst in Cuba en vaak wordt als starttijd 08:00 genomen. Eerst wordt per oldtimer cabriolet, als eerste kennismaking met de stad, een panoramische tour gemaakt met bezoeken aan haar voornaamste bezienswaardigheden. Aansluitend volgt een wandeling door de historische binnenstad, langs haar prachtige koloniale pleinen en forten. Een bezoek aan het vermaarde hotel Ambos Mundos en de twee beroemdste bars van Oud-Havana ontbreken hier natuurlijk niet bij! Omschrijving: je wordt opgehaald door de chauffeur en Engels sprekende gids en laat je “op z’n Cubaans” vervoeren in een mooie Oldtimer cabriolet. De aansluitende wandeling is ook onder begeleiding van dezelfde gids. 

Max 3 deelnemers per auto. Prijs p.p. (is afhankelijk van aantal deelnemers) op aanvraag Aanvulling: duur en tijdstippen aanvang van beide activiteiten kan naar wens worden aangepast. Ook alleen een oldtimer tour of een wandeling is mogelijk. Prijzen op aanvraag. 

Tip: een oldtimer tour door Havana rond zonsondergang, laat de stad op zijn mooist zien!

Hi! Ik ben Alex

Heb je een vraag over autorondreizen, groepsrondreizen, excursies, bouwstenen, Tours of losse Casa- en hotelovernachtingen?
Of gewoon vragen over de invulling van een rondreis? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij adviseren je graag en vrijblijvend.

Andere excursies en tours