Cuba Accommodations Logo

Bounty-eiland Cayo Levisa

Bounty-eiland Cayo Levisa

informatie

Incl.:
– boottransfer retour Palma Rubia-Cayo Levisa-Palma Rubia (3 afvaarten per dag) 

– 3 nachten in hotel Cayo Levisa*** , o.b.v. 1 x double “Tropical Room” met ontbijt, diner en lunch inbegrepen (upgrading naar nieuwere en ruimere Bungalows: + euro 30,- p.p.)

Prijs: vanaf € 176,00 p.p. (bij 2 personen)
Optioneel: taxitransfer luchthaven Havana-Palma Rubia (of v.v.): + € 69,- p.p.
                    kreeftdiner: + euro 15,- p.p.
(op dit eiland worden ook duikcursussen gegeven en kan er (met meenemen duikbrevet) uitgebreid gedoken worden (23 duiksites). Wij kunnen van tevoren voor je reserveren, maar als de weersomstandigheden ter plaatse het duiken onmogelijk maken kan het zijn dat een deel van de duiken niet uitgevoerd kunnen worden en wij krijgen in dat geval de vooruitbetaling van de niet gemaakte duiken niet gerestitueerd. Daarom raden wij aan de duiken daar zelf te reserveren, omdat de weersomstandigheden ter plaatse dan bekend zijn. Voor meer informatie: neem contact met ons op)
Let op: overnachten op dit eiland is erg populair en aangezien er maar 60 kamers op dit eiland zijn, is het vooral in het hoogseizoen vaak volgeboekt. Reserveer daarom zo mogelijk ruim van tevoren.
Een alternatief voor duiken en snorkelen in deze provincie, dat wij in het programma op kunnen nemen, is hotel Maria La Gorda*** .

Alex Cuba

Hi! Ik ben Alex

Heb je een vraag over autorondreizen, groepsrondreizen, excursies, bouwstenen, Tours of losse Casa- en hotelovernachtingen?
Of gewoon vragen over de invulling van een rondreis? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij adviseren je graag en vrijblijvend.

Andere excursies en tours