Cuba Accommodations

| Home | E-mail |
Brisas Del Caribe****

AANBIEDING V.A. € 33,- P.P.P.N. ALL-IN

   

Klasse
Ben je op zoek naar een betaalbaar alternatief voor de wat duurdere hotels in deze klasse, maar wil je niet teveel inboeten op de hygiëne, de mate van serviceverlening door het personeel, de hoeveelheid voorzieningen die doorgaans bij de wat grotere All-Inclusive Resorts worden aangeboeden en een gevarieerd en kwalitatief  voldoende goed aanbod van de maaltijden? Dan krijg je in dit hotel zeker waar voor je geld!

Er is het afgelopen jaar veel aan gedaan om het imago van dit hotel te verbeteren en dat zien wij terug in de positieve reacties van onze klanten die er recentelijk zijn geweest.

Er zijn 3 zwembaden alsmede een leuk zwembadje voor de wat jongere kinderen (vooral in de zomervakanties en de Kerstvakanties komen hier veel gezinnen met (jonge) kinderen. Daarbuiten vooral koppels en vrienden).

brisas_del_caribe_aerial.jpg

Naast het buffetrestaurant zijn er 3 a-la-carte restaurants (vantevoren reserveren verplicht). Verder is er een 24/7 snackbar en 5 bars over het complex verspreid, alsmede een BBQ-grill bij het strand.
Niet gemotoriseerde watersporten zoals trapboten, kayaks en zeilboten alsmede snorkeluitrusting (tegen borg) zijn inbegrepen. Een animatieteam organiseert diverse activiteiten overdag en er is avondentertainment/cabaret.
Scooter- en autohuur op het complex.

Bijzonderheden
Een informeel hotel met voor elk wat wils en met een goede prijs-/kwaliteitsverhouding.

Kamers
Het hotelcomplex bestaat uit in totaal 444 kamers, waarvan 437 Standard Double Rooms. Ze zijn allen uitgerust met airco, badkamer met bad/douche, telefoon, satelliet-TV. en een kluisje.

brisas_del_caribe_aerial.jpg

 Brisas del Caribe prijzen 2020.jpg