Cuba Accommodations

| Home | E-mail |
Melia Las Antillas****

melia_las_antillas_logo.jpg    Klasse

Dit moderne eerste klasse hotel is aangelegd over een groot gebied van ongeveer 6 hectare en ligt direct aan een prachtig stuk zandstrand van Varadero. Toegang is voor personen van 16 jaar en ouder.
Buiten het buffetrestaurant, zijn er 3 a-la-carte restaurants (vooraf reserveren verplicht) en zes bars, waaronder o.a. lobbybar, pianobar, zwembadbar en strandbar. Verder zijn er 2 zwembaden, waarvan één met whirlpool en natuurlijk een divers activiteitenprogramma. Verder zijn er (tegen betaling) verschillende gemotoriseerde- en niet gemotoriseerde watersporten (bij AI-formule inbegrepen) te beoefenen.

Melia Las Antillas 5.jpg

   Kamers

Het ruim opgezette complex bestaat uit 350 kamers, waarvan 228 Standard Junior Suites en 76 Superior Junior Suites (kamer met zeezicht). Alle kamers zijn dus minimaal Junior Suites!
De kamers bestaan uit een slaapkamer en een apart woongedeelte gelegen op een lager niveau en zijn allen voorzien van 2 ruime 1-persoons bedden of een Kingsize 2-persoonsbed. alle kamers zijn voorzien van airco, TV, kluisje, strijkfaciliteit, koelkastje, telefoon, koffiezetapparaat en een badkamer met bad/douche, toilet, bidet en haardroger.
Er zijn ook kamers met verbindingsdeuren aanwezig.

Klik op een afbeelding voor een vergroting

Melia Las Antillas 3.jpg

Melia Las Antillas 4.jpg

   Bijzonderheden

Dit hotel heeft een uitstekend  buffetrestaurant met een grote variatie aan diverse gerechten!

Melia Las Antillas 1.jpg

Melia Las Antillas 2.jpg


 Melia Las Antillas prijzen 2020.jpg