Cuba Accommodations

| Home | E-mail |
Achtergrondinformatie

Het komt regelmatig voor dat mensen terugkomen van vakantie en van mening zijn dat ze niet hebben gekregen wat ze op grond van de informatie van de reisorganisatie konden verwachten.

De oorzaken hiervan zijn enerzijds vaak te vinden in het onbekend zijn van de medewerker van de touroperator/ reisbureau met het produkt en anderzijds met het feit dat de voornaamste drijfveer van de meeste reisorganisaties is het maken van zo veel mogelijk reserveringen in een zo kort mogelijk tijdsbestek is.
Cuba Accommodations is er op gericht samen met de klanten een reisprogramma te maken dat zo goed mogelijk op hun wensen aansluit.
Wij nemen de tijd om samen met u accommodaties uit te zoeken en/of een rondreis samen te stellen, die zo goed mogelijk aansluit op uw budget en wensen.

patio_03.jpg

Cuba Accommodations heeft het meest uitgebreide aanbod van accommodaties op Cuba (hotels, appartementen, en bungalows); onze medewerkers hebben op Cuba gewoond en hebben o.a. werkervaring opgedaan bij Cubaanse hotelketens en Cubaanse Incoming-Agenten en kunnen daardoor heel gericht op uw specifieke wensen offertes maken.

Het is ons doel om de Cuba Specialist te zijn met de meest concurrerende prijzen. Mocht u daarom een prijsofferte van een andere organisatie hebben ontvangen, dan kunt u deze aan ons opsturen en zullen wij ons uiterste best doen u een gelijkwaardig alternatief te bieden voor een lagere prijs!

cienfuegos_pier.jpg

Cienfuegos

Klik op een afbeelding voor een vergroting


In geval van problemen op Cuba kunt u altijd rekenen op de medewerking van onze agent ter plaatse.En als laatste maar niet onbelangrijkste punt van aandacht. Wij geven persoonlijke service. Indien gewenst kan één van onze medewerkers u een bezoek brengen, maar natuurlijk kunt u ook bij ons op kantoor langskomen om samen uw reisprogramma te bespreken en vast te stellen.

Wij beschikken over uitgebreide documentatie en beeldmateriaal over Cuba waardoor wij u adequaat van informatie kunnen voorzien.

Buen viaje!