Cuba Accommodations

| Home | E-mail |
4 Hotels in de aanbieding


SOL PALMERAS**** VARADERO
Aanbieding: v.a. € 75,- per persoon per nacht "ALL-INCLUSIVE"

solpalmeras_06_square_large.jpg

Dit ruim opgezette eerste klasse hotel bevindt zich aan één van de mooiste stukken strand van Varadero en is omgeven met honderden palmbomen waaraan het hotel ook haar naam ontleent.


MEER LEZEN OVER DIT HOTEL >>MELIÁ LAS ANTILLAS**** VARADERO
Aanbieding: v.a. € 74,-per persoon per nacht, " ALL-INCLUSIVE"

Melia Las Antillas 1.jpg

Dit moderne eerste klasse hotel is aangelegd over een groot gebied van ongeveer 6 hectare en ligt direct aan een prachtig stuk zandstrand van Varadero. Toegang is voor personen van 16 jaar en ouder.MEER LEZEN OVER DIT HOTEL >>

 
BRISAS DEL CARIBE
**** VARADERO
Aanbieding v.a. € 49,-per persoon per nacht, " ALL-INCLUSIVE"


brisas_del_caribe_aerial.jpg
Ben je op zoek naar een betaalbaar alternatief voor de wat duurdere hotels in deze klasse, maar wil je niet teveel inboeten op de hygiëne, de mate van serviceverlening door het personeel, de hoeveelheid voorzieningen die doorgaans bij de wat grotere All-Inclusive Resorts worden aangeboeden en een gevarieerd en kwalitatief  voldoende goed aanbod van de maaltijden? Dan krijg je in dit hotel zeker waar voor je geld!

MEER LEZEN OVER DIT HOTEL >>

 

 
ROYAL HICACOS***** VARADERO
Aanbieding: v.a. € 125,- per per persoon per nacht, "ALL-INCLUSIVE"

royal_hicacos_04.jpg

Dit eerste klas vijf sterren tophotel (nr 1 van 59 hotels in Varadero op Trip Advisor!) staat aan het mooiste stuk strand van Varadero. Mede door een persoonlijke service van al het personeel (op aanvraag kan er o.a. een butlerservice worden aangeboden), staat verblijf in dit hotel garant voor rust, ontspanning en genieten van de diverse voorzieningen op dit complex.

MEER LEZEN OVER DIT HOTEL >>