Cuba Accommodations

| Home | E-mail |
Casas Particulares

Casas Particulares: Bed & Breakfast op de Cubaanse manier

CUBA ACCOMMODATIONS bemiddelt tevens "Casas Particulares". Dit is de Cubaanse versie van de zo bekende staande B&B's.
Het gaat hier om Cubaanse families, die van de staat een licentie gekregen hebben om één of meerdere kamers in hun huis (Casa) te mogen verhuren.

Wij kennen de goede Casas én de bijzondere lokaties! Laat je daarom door ons verrassen m.b.t. onze keuze in de door jou aangegeven plaatsen. Of wij komen natuurlijk zelf met voorstellen, dat kan ook.

Onze bemiddeling is gratis, mits bij ons tenminste de autohuur wordt gereserveerd, alsmede minimaal 3 hotelovernachtingen.
Van ons krijg je dan, na bevestiging van beschikbaarheid door de eigenaren, een voucher opgestuurd, alsmede een bijbehorende plattegrond om betreffende Casa ter plaatse makkelijk te kunnen vinden.

dinner_table_01.jpg


kitchen_01.jpg
casa_vinales_12.jpg


De overnachtingen in de gereserveerde Casas dienen ter plaatse te worden betaald, tegen het door de eigenaren gehanteerde tarief. De tarieven zijn per kamer per nacht (de prijs ligt over het algemeen tussen de CUC 20,- en CUC 35,- per kamer per nacht).
Ontbijt dient ter plaatse te worden besteld en komt neer op ong. CUC 4,- per persoon. Ook het avondeten kan in de Casas worden besproken. De bedragen hiervoor liggen tussen de CUC 7,- en CUC 15,- per persoon, afhankelijk ook van de keuze (kreeft bijvoorbeeld is een stuk duurder dan kip of varken).

Wij werken op het gebied van reserveringen voor "Casas Particulares" in Cuba, samen met onze Cubaanse collega's van BBINNCUBA. Zij beheren de volgende site: www.bbinncuba.com. Op deze site kun je ook de door de eigenaren gehanteerde prijzen per kamer per nacht terugvinden (let op: er zijn hoogseizoensprijzen en laagseizoensprijzen).

Klik op een afbeelding voor een vergroting

patio_01.jpg

patio_02.jpg

bedroom_01.jpg
bath_vinales_03.jpg
vista_04.jpg
cienfuegos_01_large.jpg
cienfuegos_02_large.jpg
vinales_vallei_01.jpg