Cuba Accommodations

| Home | E-mail |
Hotel Sol Palmeras****/Varadero

   solpalmeras_logo.jpg
   Klasse

Dit ruim opgezette eerste klasse hotel bevindt zich aan één van de mooiste stukken strand van Varadero en is omgeven met honderden palmbomen waaraan het hotel ook haar naam ontleent.

Buiten het buffetrestaurant, zijn er een aantal a-la-carte restaurants met diverse internationale keukens (vantevoren reserveren verplicht) en vijf bars verspreid over het hele terrein. Verder zijn er 3 zwembaden, waaronder een kinderzwembad (diepte ongeveer 40 cm). Er kan tegen vergoeding ook voor een babysitter worden gezorgd. Er is voor de kinderen een Babyclub (0-4 jaar) en Miniclub (4-12 jaar). Het complex beschikt over 4 tennisbanen. Verder zijn er verschillende gemotoriseerde- (tegen betaling) en niet gemotoriseerde watersporten (bij AI-formule inbegrepen) te beoefenen.  Elke dag worden er activiteiten voor jong en oud georganiseerd door het animatieteam.

Sol Palmeras 2.jpg

   Kamers

Het hotel beschikt over standaard kamers, Junior Suites en bungalows. Alleen de kamers op de 4e verdieping en de bungalows Deluxe bieden uitzicht op zee, waarvan de laatstgenoemden ook over een woonkamer beschikken.

Alle kamers zijn modern ingericht en o.a. voorzien van een kleine koelkast, satelliet televisie, radio, telefoon, kluisje en badkamer met douche, toilet en haardroger.
Er zijn 10 kamers met onderlinge verbindingsdeuren, allen op de begane grond.

Klik op een afbeelding voor een vergroting

Sol Palmeras 3.jpg
Kamer voorbeeld
Sol Palmeras 4.jpg
Lounge

   Bijzonderheden

Dit is een goed familiehotel en ligt ten opzichte van de andere vermelde hotels het dichtst bij het gezellige centrum van Varadero.

solpalmeras-bungalowsuitebathroom_01.jpg
solpalmeras-bungalowsuiteromanceroom_01.jpg

Sol Palmeras 1.jpg

Sol Palmeras 5.jpg

  Sol Palmeras prijzen 2020.jpg