Cuba Accommodations

| Home | E-mail |
Ons aanbod

Internationale vluchten
Voor vluchten naar Cuba werken wij voornamelijk samen met de KLM en Arkefly. Op aanvraag kunnen wij echter ook een offerte maken voor vluchten met een andere luchtvaartmaatschappij.

Hotelverblijven en andere accommodatievormen
Bij CUBA ACCOMMODATIONS kunt je allereerst kiezen uit het meest uitgebreide aanbod van hotels, bungalows, appartementen en Casas Particulares op Cuba. Indien je een bepaalde accommodatie op het oog hebt, vraag ons gerust naar de mogelijkheid om deze voor jullie te kunnen reserveren inclusief vrijblijvende prijsopgave! Naast de actuele hotelaanbiedingen vermeld op de website, hebben wij regelmatig aanbiedingen voor andere hotels! Geef ons door op welke strandbestemming in Cuba jullie willen verblijven, en wij kunnen dan kijken of er een aanbieding is voor één van de hotels op deze lokatie, gedurende jullie beoogde verblijfsdata.

Autorondreizen op-maat
Bij elk verzoek een autorondreis voor te stellen, die zoveel mogelijk aansluit op je wensen, proberen wij hotels onderweg in te passen (conform beschikbaarheid) waar wij goede ervaringen mee hebben. Dit is gebaseerd op onze jarenlange kennis van het Cubaanse hotelprodukt en van de reiservaringen van onze klanten.
Het zijn vaak de bijzondere hotels/hotelletjes op veelal mooie lokaties, die ze onderscheidt van de overige.

Wij bieden diverse vormen van autorondreizen aan. Daaronder huwelijksreizen, duikreizen, natuur-cultuurreizen en rondreizen onder leiding van een eigen engels-sprekende chauffeur/gids.
Gaat het om een huwelijksreis, dan dragen wij graag een steentje bij door ter plaatse te zorgen voor een extra feestelijk tintje…
Wij hebben als doel op het gebied van autorondreizen door Cuba, de voordeligste Cuba-Specialist te zijn en tegelijkertijd een hoog serviceniveau te bieden. Onze medewerkers hebben een uitgebreide kennis van het Cubaanse toeristische produkt, die helemaal teruggaat tot het jaar 1994 toen onze eerste man al als reisleider kennismaakte met cuba en de Cubanen.

Alleen autohuur
Ook als je alleen een auto wilt huren en de rest van het rondreisprogramma zelf wilt invullen kan je bij ons terecht! We geven je graag een vrijblijvende offerte.

> DIRECT NAAR EXCURSIES

> DIRECT NAAR DE TOERINFORMATIE

> DIRECT NAAR ALGEMENE VOORWAARDEN

Excursies
Wij kunnen diverse excursies hier in Nederland al voor je regelen. De prijzen van deze excursies staan dan vermeld in euro’s. Van populaire excursies die wij niet in Nederland voor je kunnen regelen, geven wij de prijs in de op Cuba gehanteerde toeristenvaluta, de CUC, door. Er zijn reisorganisaties, waarbij je zelf je reis samen kunt stellen met “bouwstenen”, waarin lokale excursies zijn opgenomen. Deze excursies zijn echter ook ter plaatse te boeken en doorgaans tegen lager tarief.

auto_rondreis.jpg
UNIEK!
Onze excursie van 4 dagen
/3 nachten, vanuit Havana naar de provincie Pinar del Río is uniek!
in je eigen OLDTIMER reis je onder begeleiding van een chauffeur en een engels-sprekende gids!

Vraag nadere informatie >>